Így akasztják ki a zenészek a szervezőket

🕑 Olvasási idő:  2 perc  

Tegyük fel, összejött az élet,tejben-vajban fürdesz, a hangod a világ nyolcadik csodája és mindened megvan, de akkor mégis mit kérj egy-egy koncert előtt az öltöződbe? Hogyan próbálj meg ellazulni? Mivel tedd próbára a szervezők türelmét és idegrendszerét?

Nos,jobb lesz, ha előbb körbe nézünk kedvenc előadóink közt,mielőtt bárkinek is leadnánk egy 30 oldalas követelést pomeránia törpespiccekkel és annyi alkohollal, amennyitől már egy edzett máj is sírva fakad.


1.Minden mi szem-szájnak ingere

Van aki ha izgul rá sem bír nézni semmilyen ételre, mások annyit esznek, mint egy hat tagú család egy hónapban,mégis itt az ételek sokaságánk az oka inkább az, hogy egy 2 órás showműsor alatt nincs idejük vacsora szünetet tartani. Shakira csak egy gyümölcskosarat szokott kérni, bár azt előre kikötötte, hogy a kosárnak tartalmaznia kell három mangót, három papayát,három őszibarackot és hat banánt, Kanye pedig megelégszik egy kóla-Henessy és Grey Goose vodka-citrommal felszerelt italautomatával, ahogy Marilyn Manson sem kér sokat a haribos gumimacikkal. Velük ellentétben Justin Bieber igényli a saját szakácsot aki a dalairól nevezi el a számára készített ételeket, Van Hallen pedig egyszer M&M's-t kért az öltözőjébe, de a barnákat a szervezőknek ki kellett szedniük.

Évekkel később elárulta, csupán kíváncsi volt mennyit olvastak el a rendezők a szerződésből és nem gondolta, hogy valaki Hamupipőkét játszva tényleg ki is válogatja a barna darabokat.


2.Kényelem

Hónapokig úton lenni és távol lenni az otthonodtól nem egy egyszerű dolog, én már az egy hetes utazások alatt borzalmas honvágyat szoktam érezni, még akkor is, csak a szomszéd faluban rontom  a levegőt. Emellé annyi csomagom szokott lenni, mintha a fél szobámat magammal hordanám, Madonnának viszont tényleg ennyi csomagja van, sőt még több is, ugyanis a turnékra magával hordja lakása bútorait és ezekkel kell berendezni öltözőjét! Továbbá közel 200 fős személyzetet hurcol magával, amiből harmincan biztonsági őrök, de van köztük jóga instruktor, akupunktúrás szakértő és séfek is. Ha mindez nem lenne még elég, Madonna minden trónt uralni akar, érkezése előtt még a WC ülőkéket is újakra kell cserélni. JLo bár nem hurcolta sosem magával hálószobáját, egyik turnéja előtt meghagyta, hogy az öltözőiben szigorúan fehérnek kell lennie a függönyön át a gyertyákon keresztül a szőnyekig mindennek. Mariah Carey 2010-es turnéján viszont még ennél is alább adott, csakis minta nélküli, egyszínű fekete, krémszínű,szürke és sötét pink bútorok díszíthették szobáját.


3.Társaság

Több órás készülődésnél és bemelegítésnél igazán nem árt a jó társaság, hogy ne unjuk magunkat halálra a koncert előtt, azért mégsem takarítottam volna ki az utóbb említett énekesnő öltözőjét, miután egyik koncertje előtt 20 hófehér kiscicát és 100 ugyanilyen színű galambot rendelt magának. Úgy tűnik Kevin Hart sokkal jobban szeret beszélgetni társaságával, mint azt babusgatni, legalábbis az öt 21 és 27 év közötti nő erről árulkodik. A lányokkal szemben elvárás, hogy fellépés előtt és után is tudjanak maradni egy órát és sportos vagy szexi kinézetük legyen, további xs-s-es ruha mérettel rendelkezzenek (lehet mégsem csak beszélgetni szokott a lányokkal).

4. Ha már meguntad a hétköznapi dolgokat

Mi van, ha te valami extrémet akarsz az öltöződbe? Ha azt szeretnéd, hogy emlékezzenek rád a szervezők? Vagy esetleg csak nem szeretnéd megkönnyíteni a dolgukat? Kérj magadnak pink fanszőrzetű manöken bábut, akárcsak Lady Gaga vagy ragaszkodj a hét öltözőhöz akárcsk Jay-Z! Hiszen nem elég naponta cserélni az alsóneműnket, pólónkat vagy zokninkat, gardróbunkat is hasonló időközönként érdemes cserélni, a biztonság kedvéért az ajtókeretre a napok neveit is felírhatjuk, nehogy véletlenül két egymást követő napon is ugyanabban a helyiségben készülődjünk. Chert valószínűleg annyira nem érdekli ez, ő beéri egy öltözővel, ha magáról van
szó, ám annyi parókával büszkélkedhet, hogy azoknak már külön öltözőszobát kell kérnie,mert sajátjában már nem férnének el!

 

Ti mit kérnétek az öltözőtökbe, ha híresek lennétek?

Hasonló bejegyzések

Teszt

🕑 Olvasási idő:  < 1 perc  

Szólj hozzá!

miszi-inverted-colors2

Havi Miszi

Ha tetszik ez az egész, amit csinálunk, jó hírünk van: jelenleg nap mint nap azon (is) dolgozunk, hogy megtaláljuk azokat az embereket, akikből igazi, vérbeli "Miszis" lehet. Akár Te is lehetsz a következő ilyen!

Legyél Te is Miszis!

Toborzóink nagy valószínűséggel jelenleg is jelentkezéseket olvasgatnak - a Tiéd is nagyon szívesen fogadjuk, ugyanis nemrég tagfelvételt hirdettünk! Keressük az új Misziseket.

A Miszi Online egy online művészettel, kultúrával, kifejezetten irodalommal foglalkozó magazin.

Központi e-mail cím: info@misziart.com

Az oldalon található irodalmi alkotások a Miszi Online szerzőinek saját szellemi termékei (ellenkező jelzés ellenében), azokat szerzői jog védi.

Támogatás

Rólunk

Impresszum

Elérhetőségek

Adatvédelmi nyilatkozat