3 túlfűtött rajongás, ami kiakasztja a kedvenc előadód

🕑 Olvasási idő:  3 perc  

Nyár, fesztivál, koncertek, őrület. Pár perccel koncert vége után az eszedbe ötlik milyen jó lenne találkozni a kedvenc zenészeddel, és még mielőtt eszedbe jutna, hogy illetlenség ajándék nélkül látogatást tenni, már úton is vagy a VIP rész felé és azon gondolkodsz milyen hazugsággal engednének be a biztonságiak. Aztán hopp, egyszercsak ott vagy és csodával határos módon a gorilla is beenged, te pedig csak állsz ott hebegve-habogva és eszedbe jut, hogy igazán hozhattál volna valamit magaddal a telefonodon és a rajongásodon kívül. Ugye milyen borzalmas ebbe mégcsak bele gondolni is? Azért, hogy veled ne történjen meg ilyen,íme, itt van 3 tipp amivel örök életre kiakaszthatod kedvenc előadód:

1. Tetoválások

Bizonyára te is gondoltál már minimum egyszer arra, hogy magadra varratsz valamit: a kisállatod mancsát, egy szép virágot vagy épp egy megkapó szövegrészt a kedvenc dalodból, esetleg valami olyat ami a kedvenc zenészedhez köthető.

Miley Cyrus is büszkélkedhetett jó pár tetoválással, de közel sem annyival mint rajongója, Carl MccCoid, aki összesen 29 mintát varratott magára Cyrusról köszönetképp. A legelsőt 2010-ben csináltatta amikor elvált feleségétől, aki valószínűleg annak se nagyon örült, hogy a lányukat a férfi az énekesnő után nevezte el. Sajnos Miley nemcsak furcsának tartotta, de a legtöbb tetoválást rondának nevezte egy interjúban, ami után McCoid átgondolta a dolgot és úgy döntött leszedet párat, például hármat a 18 portréból, hátha ez segít neki barátnőt találni.

Ezzel szemben Sarah Ridge úgy gondolja pont ezek a tetoválások segítenek neki a párválasztásban, ugyanis

"csakis olyan férfival jönne össze aki szintén oda van Rihannáért."

A fiatal lány 7 portrét és párat a barbadoszi énekesnő saját tetoválásai közül is magára varratott, kezén és hátán is kevés olyan hely van ami nem találkozott még tintával és furcsálló tekintetekkel.

Néha hasznosnak érezhetjük a legfontosabb információkat  a homlokunkra írni, például mi a neved, hanyas cipőt hordasz, és ki a kedvenc rappered. Nos, Drake egyik női rajongója annyira fontosnak tartotta megnevezni rajongása tárgyát, hogy a homlokára varratta a rapper nevét. Drake egy interjúban beszélt arról, hogy próbálja megérteni a nő tettét, viszont inkább nem találkozna a tetoválóval, aki valószínűleg teljesen megkeserítette a nő életét. A sztori további furcsasága, hogy a művésznek fogalma sem volt ki az a Drake, úgy gondolta ez a gettó neve lehet ahonnan a hölgy jött, aki még a szemöldökét is leborotválta, hogy elegendő helye legyen a tetoválásnak.

2. Ajándékok

Általában mindenki örül az ajándékoknak és öröm látni felragyogó arcokat amikor megpillantják mit is kaptak, de azért nem szívesen lettem volna a következő ajándékozók helyében amikor kiderült, hogy igencsak mellé lőttek.
Kesha 2013-ban, amikor még rehabon volt, megkérte a rajongóit, hogy küldjenek neki valami igazán furcsát amit felhasználhat a műveihez. Nos, a kívánsága teljesült,

egyik rajongója fogakat küldött neki, egész pontosan 1000 darabot,

amikről nem lehet tudni honnan is származnak pontosan. Talán a legnagyobb meglepetés a történetben, hogy az énekesnőnek tetszett a dolog és további fura ajándékokat kért rajongóitól, végül ezeknek a rehabilitációs intézmény vetett véget.

Vele ellentétben Avril Lavigne egyeltalán nem örült amikor Japánban tett látogatása alatt egyik rajongója egy halott nyuszit ajándékozott neki, reakciója hasonló lehetett a JonasBrothers tagjaiéhoz akik egy preparált bébi cápát kaptak egy csőben. Bár a cápa a rettegés egyik jelképe, a srácok inkább álltak értetlenül az eset előtt, mintsen halálra rémülten. A fura állatos ajándékok listájáról Taylor Swiftet sem hagyhatjuk le, egyszer egy halott teknős páncélját kapta ajándékul amire valaki ráfestette az énekesnő arcát – ki tudja, lehet azóta már a nappalija falát díszíti a mű. A listát kétség kívül Alice Cooper vezeti, akinek az egyik rajongója a macskája szívét küldte el egy koporsóban, szegény bele sem gondolt, hogy az énekes meglepő módon nem fog örülni az ajándéknak.

3. Levelek és tweetek

Egy-két bátrabb rajongó valószínűleg már minimum egyszer írt kedvenc énekesének, akiknek picit több idejük volt nemcsak Facebookon, Instagrammon és Twitteren próbáltak üzenni, hanem kinyomozták a címüket is és igyekeztek minél szebb tintát választani a legszebb rajongói levélnek.
Ezek még aranyosak is lehetnek,de azért nem lettem volna Taecyeon helyében, aki a 2PM nevű kpop banda egyik tagja,amikor megkapta egyik levelét. A feladó szó szerint vérét adta a levélért, méghozzá nem is akármilyet, csupán 28 naponta lehet hozzá jutni! Jól gondolod,

a hölgy a menstruációs vérével írt koreaiul egy aranyos kis versecskét az énekesnek,

sőt az egészet megszórta fanszőrével. Mivel a koreaik igencsak kétkedőek és egyeltalán nem hitték el, hogy ilyen ténylegesen megtörthénhet, a lány később Instagrammra még egy képet is feltöltött a véres betétéről, hogy bebizonyítsa, ténylegesen azzal írta a levelet.

Liam Paynek sajnos még ennél is rosszabb üzenetek jutottak osztályrészül. Egy bizonyos @illumivato nevű Twitter felhasználó és directioner fenyegette meg az egykori OneDirection tagot egy tweetben, hogyha nem követi vissza akkor megöli a saját kutyáját. A nyomatékosítás kedvéért még egy képet is csatolt a csivavájáról ahogyan annak a nyakát fogja, de Liam csak nem válaszolt, valószínűleg nem gondolta, hogy a rajongó ténylegesen megölne egy állatot. Nem sokkal később egy újabb tweetet írt az énekesnek, melyben leírta, hogy szereti és ismételten megkéri, hogy kövesse is vissza,viszont az ehhez csatolt képen a kezében egy halott kutyával pózolt. Szintén ez a felhasználó küldött több fenyegető üzenetet is a banda többi tagjának, természetesen ezekhez is tartoztak képek melyeken kisállatokat rakott turmixgépbe,sőt az egyiken saját édesanyján alkalmazott fojtó fogást.

Mindenkinek további jó rajogást kívánunk – valamivel egészségesebben, mint a fenti három pontban! 😉

Hasonló bejegyzések

Teszt

🕑 Olvasási idő:  < 1 perc  

Szólj hozzá!

miszi-inverted-colors2

Havi Miszi

Ha tetszik ez az egész, amit csinálunk, jó hírünk van: jelenleg nap mint nap azon (is) dolgozunk, hogy megtaláljuk azokat az embereket, akikből igazi, vérbeli "Miszis" lehet. Akár Te is lehetsz a következő ilyen!

Legyél Te is Miszis!

Toborzóink nagy valószínűséggel jelenleg is jelentkezéseket olvasgatnak - a Tiéd is nagyon szívesen fogadjuk, ugyanis nemrég tagfelvételt hirdettünk! Keressük az új Misziseket.

A Miszi Online egy online művészettel, kultúrával, kifejezetten irodalommal foglalkozó magazin.

Központi e-mail cím: info@misziart.com

Az oldalon található irodalmi alkotások a Miszi Online szerzőinek saját szellemi termékei (ellenkező jelzés ellenében), azokat szerzői jog védi.

Támogatás

Rólunk

Impresszum

Elérhetőségek

Adatvédelmi nyilatkozat