Kezdődhet

Valami

izgalmas.

Görgess lejjebb! ▼

▼ húzd lejjebb! ▼

alkotás

kreativitás

fejlődés

barátok

rosé fröccsök

alkotás

kreativitás

fejlődés

barátok

rosé fröccsök

Üdvözöl a Miszi!

Hallottad, hogy épp új csapattagokat keresünk? 🙂

29830515_10211727477090102_568009905_o
A következő pillanatokban kiderítjük, érdekel-e egyáltalán téged ez a lehetőség - ha pedig úgy fest, igen, meg is adjuk az esélyt, hogy elküldd jelentkezésed a Miszi Online csapatába!

Üdvözöl a Miszi!

Hallottad, hogy épp új csapattagokat keresünk? 🙂

A következő pillanatokban kiderítjük, érdekel-e téged ez a lehetőség – ha pedig úgy fest, igen, meg is adjuk az esélyt, hogy elküldd jelentkezésed a Miszi Online csapatába!
29830515_10211727477090102_568009905_o

Tagfelvétel 2020

#miszisleszek

Kezdjük az alapoknál

Mi az a Miszi?

Miszi = 

írói közösség, online szerkesztőség, baráti társaság

A Miszi egy csapat, akik a misziart.com oldalt csinálják. És hogy miért csinálják? Mert szeretnének egy valóban modern és fiatalos oldalt létrehozni, ami írással, irodalommal, kreatív dolgokkal foglalkozik. Szeretünk és támogatunk minden irodalmi megmozdulást és weboldalt, viszont bármennyire is minőségi tartalom jelenik meg a legtöbb ilyenen, úgy vettük észre, hogy az irodalom nem igazán tud lépést tartani a digitális jelennel.
Ezen szeretnénk változtatni.
Igyekszünk elkerülni önmagunk túl komolyan vételét, és ugyanakkor a blogmagazin szinten is szeretnénk túllépni.

Tiszta lelkesedésből, önkéntességből, a művészet szeretetéből csináljuk, bármit is csinálunk.

Ezek vagyunk mi

Jelenleg 6 aktív szerkesztő keresi társait.

Nóri
Panni
Kitti
Reni
Previous
Next

Nem egy profikból összetoborzott csapat vagyunk. Csak íráskedvelők, akik szeretnének többek lenni. És ugyanakkor, néhány nagyon közeli barát. A Miszi nagyon sok barátságot (sőt, annál többet is) szült már.

Beavatunk a belsős dolgokba

Talán egyértelműen mondhatom, hogy a legfontosabb jövőbeli tervünk az oldal három részre való szegmentálása. A mostani Miszi Art helyett a "Miszi Online" lesz a főhadiszállás, azon belül pedig három Miszi oldal jön létre:

Miszi Art

Egy hely az irodalmi írásoknak és a művészeti témájú bejegyzéseknek. Ide kerülnek fel a saját írásaink, valamint a Create részlegen alkotott munkák.

Miszi Blog

A személyesebb hangvételű dolgaink helye, a szerkesztőkre, csapattagokra fókulszálva. Az ő gondolatmeneteik, meglátásaik, az őket foglalkozató dolgok összessége.

Miszi Create

Online alkotótér mindenkinek. A hozzánk beküldött írások értékelése zajlik itt, megsképekelve az íróknak és más kreatív egyéneknek szánt tartalmainkkal, interaktív, közösség-építő megoldásokkal.

Amit a Miszi ad neked

Csapatépítők, rendszeres kisebb-nagyobb találkozók, hol kötöttebb, hol kötetlenebb összefutások. A Miszisek nem csak csapattársaid, de igaz barátaid is lesznek. Számtalan, hosszú évek óta tartó barátság szövődött már nálunk (sőt, volt, hogy annál több is).
Fejlődési lehetőségek biztosítása, folyamatos támogatás és visszajelzés a munkádra, segítségnyújtás, tanácsadás egyenes újdonsült Miszis barátaidtól.
Akár munkaerőpiacon is hasznosítható ismeretek cikkírásban, tartalommarketingben, közösségi médiában, és ezek határterületein.
Rengeteg mosómedvés tartalom ! ! !
Previous
Next

...és amit Te adhatsz a Miszinek

Miszisnek lenni jó, ezt már láthattad, remélem – de mit is csinál egy Miszis?

Miszis szerkesztőként legfontosabb küldetésed az lesz, hogy bejegyzéseket készíts irodalom, művészet, vagy tágabb értelemben, kultúra témakörökön belül. Természetesen inspirációt mindig igyekszünk adni, és az ötletedre is kapsz visszajelzést (illik-e a Miszi profiljába, jó tartalom lehet-e belőle, stb.)

Ahhoz, hogy semmi se álljon a kreativitásod és alkotási vágyad útjába, számtalan technikai segítséget nyújtunk. Admin felületünkön több különböző útmutatót és tanácsot találsz, hogy amit kitaláltál, az a lehető legkirályabb formában meg is valósuljon!

Úgy gondoljuk, kell valamennyi rendszeresség ahhoz, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok. Viszont annak a hívei vagyunk, hogy mindenkinek magához kell igazodnia és teljesítenie. Ez azt jelenti, hogy a bejegyzéseket az "egyéni rendszeresség elvén", saját élethelyzetednek megfelelő időközönként kell feltöltened (ez lehet akár heti, kétheti, vagy legalább havi – de egyedi variációkra is nyitottak vagyunk). 
Aki esetleg ezt nem tudja teljesíteni, az Közreműködő vagy Passzív szerkesztő pozícióba kerül, ahonnan bármikor lehetősége lesz visszatérni Aktív Szerkesztő ként.

A bejegyzések írása mellett fel tudod tölteni saját irodalmi alkotásaidat is – legyen szó versekről, novellákról, gondolatsorokról, vagy bármi egyébről, ami irodalom!

Egy belsős felületen szoktuk értékelni és építő megjegyzésekkel segíteni egymás munkáit - itt dől el az is, mi megy ki publikálásra a Miszi Art-ra!

Avagy, mit csinálunk, amikor épp nem írunk és szerkesztünk? Kisebb csapatokra osztva fejlesztjük a Miszi Online-t különböző területeken.

Jelenleg ilyen csapataink vannak:

  • Lektor: Bejegyzések formai ellenőrzése, korrigálása
  • Közösségi Média: a Miszi Facebook és Instagram oldajának kezelése
  • HR: a toborzás és kiválasztás – azaz a tagfelvétel – intézése.
  • Promóció: tartalmaink terjesztése Facebook csoportokban, külön erre a célra készített Miszis profillal
  • Műhely: a látogatók beküldött írásainak kezelése, értékelése, vagy értékelésre való buzdítás
  • Illusztrátor: grafikai elemek, illusztrációk készítése

Mindemellett résztvehetsz a jövőbeli projektek tervezgetésében, és remélhetőleg majd a megvalósításban is.

​Néhány ötletünk a jövőre vonatkozóan: matricázás és plakátok készítése, videós montázsok írásokhoz, Utazók Naplója projekt, (nyeremény)játékok szervezése, más írók segítése, pályázati lehetőségek, stb.

Igen, ez külön pontot kapott – hiszen egy új arcnak puszta jelenléte is rengeteget tesz a csapathoz. Ez az új arc pedig akár Te is lehetsz. 😉

Mindig imádjuk az újoncokat. Felpezsdítitek az állóvizet, új életet hoztok a csapatunkba, még több lehetőséget nyittok meg új élmények szerzésére és barátságok kialakítására.

A kiválasztás, azaz a tagfelvétel egy verejtékes munka, rengeteget szoktunk gondolkozni azon, kit látnánk szívesen magunk közt. Épp emiatt, nagyon boldogok vagyunk, ha már megszületett a döntés, és azt látjuk, hogy az újdonsült Miszis jól beilleszkedik, és élvezi a dolgot.

Jelentkezés

Itt az idő!

Már csak egy dolog van hátra

Itt az idő, hogy Te is részese légy!
Mindehhez csupán egy kötetlen bemutatkozásra lesz szükségünk első körben.

Szűcs Panni

Szűcs Panni

Tagfelvétel felelős

Ő fog foglalkozni a tagfelvétel ügyes-bajos dolgaival, és Veled is ő fog kommunikálni, ha jelentkezel!
Csapattagunk már nagyon várja, hogy elolvashassa jelentkezésed! 🙂

Kérdésed van? Itt elérsz minket: hello@miszi-online.hu

Ha pedig jelentkeztél, már csak nekem van egy dolgom: hogy megköszönjem neked, hogy időt szántál a csapatomra, és hogy ennek az egész "valaminek" a része szeretnél lenni! 🙂

Reméljük, hamarosan téged is a csapat tagjaként köszönthetünk!
Lázár Tibor, Főszerkesztő