miszi-sima

Néhány szó

Rólunk

Art

Csak egy perced van?

Nézelődni szeretnék

Beküldöm a sajátom

Blog

Kire vagy kíváncsi?

Kreatív blog

Kultúr blog

Bejegyzések íróknak

Create

Beküldés

Pályázatok íróknak

Íróknak szóló dolgaink

Csatlakozz Te is!

Üdvözlet, Látogató!

 

Mi vagyunk a Miszi. Saját magunkat leginkább úgy tudnánk bekategorizálni, mint “szórakoztató és művészeti online magazin”, ha nagyon hivatalosan akarunk fogalmazni. De nem szeretünk nagyon hivatalosan fogalmazni, egyrészt, másrészt pedig ez nem ír le minket teljesen.

Célunk az oldallal, hogy bemutassuk saját alkotásainkat (versek, novellák), közzétegyünk érdekes posztokat (inspiráló bejegyzések, beszámolók, kritikák), és egyéb kreatív projekteket csináljunk, amiket szívvel-lélekkel tálalhatunk reményeink szerint minél szélesebb közönségnek.

Nem titkolt célkitűzés, hogy – nagyszabásúan fogalmazva – egy kicsit modernebbé és “menőbbé” tegyük az irodalmat.

Mindezek felett nagyon fontosnak tartjuk, hogy létrehozzunk ezekhez egy egyedi “Miszis” hangulatot, és egy sajátos atmoszférát, egyfajta varázst adjunk az oldalnak.

A Miszi eredetileg egy fantasy játék fórumán kialakult netes baráti kör volt – még öt és fél éve. A baráti kör ma is él és virul (és szerencsére már nem annyira “csak netes”), a szerkesztőség viszont nemrég külön kezdett el működni.

Nevünk, a Miszi a ” Mosómedvék Magyar Ifjúsági Írók Szövetsége” rövidítése. Bizonyára ez nagyon komolyan hangzik, azonban ez a név az úgymond hivatalos indulásunkhoz kellett. A pontosság kedvéért: a Miszi a csapatunk elnevezése, míg a Miszi Art a honlapé. Arról amúgy fogalmunk sincs, mikor és hogy lett a Miisz-ből Miszi.

Ennyit kell tudni rólunk röviden. Ha mélyebben bele szeretnéd ásni magad a világunkba… Tudod mi a dolgod…

A Miszi Art egy online művészettel, kultúrával, kifejezetten irodalommal foglalkozó magazin.

E-mail cím: info@misziart.com

Főszerkesztő: Lázár Tibor
lazartibor@misziart.com

Az oldalon található irodalmi alkotások a Miszi Art szerzőinek saját szellemi termékei (ellenkező jelzés ellenében), azokat szerzői jog védi.