Gubics Flórián

 

 

  • [Szerkesztő, lektor]
  • Kor: 22
  • Város: Szeged
  • Miszi tagság: Alapítótag
  • E-mail: gubicsflorian@misziart.com
  • Kedvencek:
  • Összes bejegyzés tőle

Az, hogy milyenre írnám a bemutatkozásom erősen függene attól, hogy éppen reggel van-e, este van-e,
ettem-e már, túl vagyok-e a napi első világvége elképzelésemen…

 

…a nemlétező macskám pofán karmolt-e már, vidám, vagy esetlegesen szomorú zenét hallgatok-e. Ja. De amúgy ezek a feladat megoldása szempontjából tök lényegtelenek..

Szóval: Csá. Vagy sziasztok. Vagy tökmindegy.

A nevem ott van a szerkesztők listájában, de azért megadom: Flórián. Legyen ennyi elég.

Mit kell tudni rólam? Semmit.

Mit lehet tudni rólam? Amit csak akarsz. De csak ha ügyes vagy.

Mit fogok leírni nektek most ide, hogy azért értelme is legyen? A koromat nem. Az folyamatosan változik. És ha csak nem támad az ördögtől származtatott bűnös kélyem minden egyes évben frissíttetni ezt az információt a főszerkesztővel, csak azért, hogy egy aprolékos munkával több dolga legyen, ezzel kényesztetve parázna énem, úgy hiszem, ez az infomráició nem kerül megadásra. Szóval 21.

Mit lehet tudni még? Ha ez a csodálatos bevezető nem lett volna eddig elég… Szeretek olvasni. De hamar elunom magam. Szóval nagyon érdekelnie kell, hogy végigvigyem. Szeretek ellent mondani magamnak, másoknak, a világnak, de az egyetértés platinapáncélos lovagja vagyok. Szeretek vitatkozni valamiről csak a móka kedvéért, akár érdekem a téma, akár nem. Szeretek érdekes témákról hallani és beszélni. Szeretem a legtöbb dolgot érdekes témának hinni. Naivan hiszem azt, hogy nem vagyok naivan hiszékeny – mert bizony lehet igen határozottan is az lenni. Nem szeretek írni, de szoktam, mert jó önkifejező eszköz. Akár a rajzolás. Szeretek online játszani buta és bosszantó emberekkel, hogy én is buta és bosszantó emberré váljak és felhúzzam magam rajtuk, vagy csak a játék kedvéért, mert néha az is megadatik. Egész együttérzés fejlesztő. Szeretem még a jó társaságot és… Nah.

Miről fogok írni? Sok témáról, kevesebb rizsával. Igazából bármiről, ami felkeltette az érdeklődésem, felbosszantott, meglepett, elszomorított, felvidított, emlékeket idézett, szórakoztatott, untatott, vagy csak muszájt éreztem arra, hogy megosszam.

Mi van még? Ennyi. Ha kérdésed van ne tedd fel. Ha mégis felteszed, majd válaszolok. Ez mindenkorra érvényes.

De addig is jó szórakozást az oldalon!