🕑 Olvasási idő: 2 perc

Az elmúlt napokban biztos láttátok, hogy posztoltunk egy képet az Utazók naplójáról, és hogy egy nagy dologgal készülünk. Itt az ideje, hogy felfedjük a titkot!

„Kedves idegen!

Ez a füzet olyan, mint a mesékben: Hol van, hol nincs. Hogy ki írja, és miről szól?

Te és Rólad szól.

Miért készül a füzet?

Mert emlékeink vannak és történeteink is mellé.

Az utazásaim során figyelemmel kísértem az embereket és így láttam, mindenkinek van egy-egy ki nem mondott története, öröme, bánata, titka, tanácsa. Ez a füzet a társad lesz pár órára, pár percre, lapozz, ha kíváncsi vagy…”

Tehát mondhatjuk, hogy ez olyasmi, mint egy emlékkönyv, vagy vendégkönyv, csak nincs meghatározva, hogy mit írj bele.

Maga az ötlet onnan jött, hogy az egyik vonatos utazásom során szemben ült velem egy lányka és éppen világfajdalommal rakta le a telefont, a szeme könnybe lábadt és látszott rajta, hogy legszívesebben világgá kiabálta volna, hogy most mennyire rossz neki, de mégsem tudta kiadni magából, mert nem voltak meg hozzá a lehetőségek, hiszen valljuk be a legtöbben elzárkózunk attól, hogy a nyilvános helyeken adjuk át magunkat az érzelmeinknek és inkább emésztjük magunkat hol a boldogságtól, hol pedig a bánattól.

Éppen ezért gondoltam azt, hogy milyen jó lenne, ha lenne egy vándor napló, amibe mi is írhatunk, illetve olvashatjuk mások történeteit, amelyekből erőt is meríthetünk, vagy csak mosolyoghatunk egy jót egy kedves történeten, tényleg csak rajtunk áll, hogy mivel töltjük tele a lapokat. Ezért itt fontos leszögeznünk, hogy ennek a füzetnek lelke van, hiszen magával visz azokból egy darabot, akik elég bátrak ahhoz, hogy megtöltsék.

Te készen állsz rá?

Az első napló már útnak is indult szombaton (2017.06.17. )Budapesten. Remélhetőleg, nem egy kukában végezte szegény. Várhatóan több napló is útnak indul a közeljövőben, hogy rátok találjanak. Ne féljetek felvenni! Jó móka lesz! ? Ha éppen tudni/tudatni akarod, hogy merre jár a füzet megteheted instagramon a #rakunizmus #miszi #utazóknaplója hashtagekkel, vagy éppen a Miszi Facebook oldalán. Számítunk rátok!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük