Volt egyszer egy East Fest

🕑 Olvasási idő:  2 perc  

Nem tudom, hogy közületek ki tudja, merre van Mezőtúr, de ha eddig még nem hallottatok volna róla, akkor most ideje megismernetek, és ezzel együtt a hely neves fesztiválját, az East Festet is. Életem első fesztiválélményét éltem meg idén itt, és lehet hogy csak az újdonság hatása él bennem ilyen pozitívan, de nagyon élveztem. Sőt.

Na de, mielőtt véletlenül túlzottan belemerülnék az áradozásba, elmondom, milyen is volt a 2017-es East Fest.

Minden kezdet nehéz, és ezt itt is átéltük. A kapuk délután kettőkor nyíltak ki. Mi nagyjából a háromnegyedénél (a vége felé) álltunk a sornak, és este hatkor jutottunk be. Bár nem pakoltak ki semmit, alaposan megvizsgálták a táskákat, ugyanis a házirend szerint semmilyen alkoholt, vagy üdítőt nem lehet bevinni, maximum 1,5 liter bontatlan ásványvizet fejenként. Volt még néhány megkötés, de ezeket most nem részletezem, a cikk végén linkelem a rendezvény honlapját, ott minden egyébről utánaolvashat az, akinek felkeltette az érdeklődését.

Miután sikeresen bejutottunk, és helyet találtunk a sátraknak, feltérképezhettük, hova is kerültünk. Maga a helyszín szerintem jól elrendezett és mondhatni igényes volt. Három kempingterületet jelöltek ki, ahol el is lehetett férni. A vizesblokk igényes volt többé-kevésbé – volt lehetőség tusolásra is, és a toi toi wc-k mellé angol wc-ket is telepítettek ki, amiket naponta takarítottak, feltöltöttek (bár naponta csak egyszer). Az árak egész tűrhetőek voltak. Egy sör 350 Ft-ba került, volt fornettis, kávé, dohánybolt és 1000-1300Ft-ból maximum lehetett rendesen enni. De mindemellett volt a közelben egy piactér büfékkel, egy Penny és egy Lidl, valamint örömünkre egy frankó kocsma is, szóval az ellátás részével nem volt gond. Aki jól gazdálkodott, anyagilag is jól kijöhetett az önfeledt szórakozásból. A színpadok elrendezése megfelelő volt. Nem zavarta egyik fellépés a másikat, mindent lehetett önmagában élvezni. Napközben volt lehetőség strandröplabdázni, kosarazni, medencézni, valamint az úgynevezett "civil falu" programjain részt venni.

Összességében szerintem egy nagyon jó fesztivál részese lehettem. Elégedett voltam a legtöbb dologgal. Igazából csak néhány kivetnivalóm volt, mint például a kijutás-bejutás nem éppen legdinamikusabb megoldása (első nap várni kellett este nyolcig a kijutással), vagy az 500 Ft-os, kaotikus telefontöltés (ez sem ment éppen a legproblémamentesebben) stb. De ezektől eltekintve, valóban: csak ajánlani tudom a fesztivált.

Ha valaki esetleg jobban utána szeretne nézni, mert felkeltette az érdeklődését, a honlapját itt találja: http://eastfest.hu/

 

 

 

Hasonló bejegyzések

Teszt

🕑 Olvasási idő:  < 1 perc  

Szólj hozzá!

miszi-inverted-colors2

Havi Miszi

Ha tetszik ez az egész, amit csinálunk, jó hírünk van: jelenleg nap mint nap azon (is) dolgozunk, hogy megtaláljuk azokat az embereket, akikből igazi, vérbeli "Miszis" lehet. Akár Te is lehetsz a következő ilyen!

Legyél Te is Miszis!

Toborzóink nagy valószínűséggel jelenleg is jelentkezéseket olvasgatnak - a Tiéd is nagyon szívesen fogadjuk, ugyanis nemrég tagfelvételt hirdettünk! Keressük az új Misziseket.

A Miszi Online egy online művészettel, kultúrával, kifejezetten irodalommal foglalkozó magazin.

Központi e-mail cím: info@misziart.com

Az oldalon található irodalmi alkotások a Miszi Online szerzőinek saját szellemi termékei (ellenkező jelzés ellenében), azokat szerzői jog védi.

Támogatás

Rólunk

Impresszum

Elérhetőségek

Adatvédelmi nyilatkozat