Reklámdekorációs kiállítás

🕑 Olvasási idő: 2 perc

A legjobb dolog abban, hogy grafikus szakra járok, hogy olyan helyekre eljuthatok, aminek valószínűleg hírét sem hallottam volna, ha bármi mást tanulnék. A napokban van megrendezés alatt a Sign Expoban egy bizonyos relámdekórációs kiállítás, amelynek keretében interaktív módon lehet megismerni a külöbőző nyomdával, illetve papírokkal foglalkozó cégeket.

A belépéskor egyből az iskolámmal partnerkedő cég standjához léptem, vagyis az Euro papíréhoz. Itt egy kisebbfajta divatbemutató lett tartva, papírból készített ruhákból, amelyeket az iskolám diákjai készítettek, és mutattak be. A közönség által egy nyertest szavaztattak meg, ezenkívül egy zsűri is kiválasztotta a kedvenc öltözékét. Hatalmas tapsvihar, majd a modellek elvonultak.

Az összes létező dolgot megnéztem, amit csak lehetett és gyűjtögettem is. Mármint szó szerint. Matricáktól kezdve, névjegykártya szerűségeken keresztül a katalógusokig mindent elvettem, amit csak lehetett.

Nagyban hozzájárult a pozitív élményhez, hogy az összes ember jófej volt, viccelődtek, válaszolgattak a felmerülő kérdésekre, az egésznek jó hangulata volt. Különböző nyomtatók, festett képek, díszletek, pólónyomatok, és még vagy ezerfélre dolog megtalálható a rendezvényen.

Bárkinek bátran ajánlom, hogy megnézze ezt a kiállítást, azoknak is akik nem jártasak a témában, de érdekeli őket a nyomdaipar. A holnapi nap még tíztől hatig megtekinthető. Nem hatalmas, nem tart órákig végigjárni, így egy késő délutáni kis programnak simán belefér.

Hasonló bejegyzések

Teszt

🕑 Olvasási idő: < 1 perc

Szólj hozzá!

miszi-inverted-colors2

Havi Miszi

Ha tetszik ez az egész, amit csinálunk, jó hírünk van: jelenleg nap mint nap azon (is) dolgozunk, hogy megtaláljuk azokat az embereket, akikből igazi, vérbeli "Miszis" lehet. Akár Te is lehetsz a következő ilyen!

Legyél Te is Miszis!

Toborzóink nagy valószínűséggel jelenleg is jelentkezéseket olvasgatnak - a Tiéd is nagyon szívesen fogadjuk, ugyanis nemrég tagfelvételt hirdettünk! Keressük az új Misziseket.

A Miszi Online egy online művészettel, kultúrával, kifejezetten irodalommal foglalkozó magazin.

Központi e-mail cím: info@misziart.com

Az oldalon található irodalmi alkotások a Miszi Online szerzőinek saját szellemi termékei (ellenkező jelzés ellenében), azokat szerzői jog védi.

Támogatás

Rólunk

Impresszum

Elérhetőségek

Adatvédelmi nyilatkozat