🕑 Olvasási idő: 2 perc

A legjobb dolog abban, hogy grafikus szakra járok, hogy olyan helyekre eljuthatok, aminek valószínűleg hírét sem hallottam volna, ha bármi mást tanulnék. A napokban van megrendezés alatt a Sign Expoban egy bizonyos relámdekórációs kiállítás, amelynek keretében interaktív módon lehet megismerni a külöbőző nyomdával, illetve papírokkal foglalkozó cégeket.

A belépéskor egyből az iskolámmal partnerkedő cég standjához léptem, vagyis az Euro papíréhoz. Itt egy kisebbfajta divatbemutató lett tartva, papírból készített ruhákból, amelyeket az iskolám diákjai készítettek, és mutattak be. A közönség által egy nyertest szavaztattak meg, ezenkívül egy zsűri is kiválasztotta a kedvenc öltözékét. Hatalmas tapsvihar, majd a modellek elvonultak.

Az összes létező dolgot megnéztem, amit csak lehetett és gyűjtögettem is. Mármint szó szerint. Matricáktól kezdve, névjegykártya szerűségeken keresztül a katalógusokig mindent elvettem, amit csak lehetett.

Nagyban hozzájárult a pozitív élményhez, hogy az összes ember jófej volt, viccelődtek, válaszolgattak a felmerülő kérdésekre, az egésznek jó hangulata volt. Különböző nyomtatók, festett képek, díszletek, pólónyomatok, és még vagy ezerfélre dolog megtalálható a rendezvényen.

Bárkinek bátran ajánlom, hogy megnézze ezt a kiállítást, azoknak is akik nem jártasak a témában, de érdekeli őket a nyomdaipar. A holnapi nap még tíztől hatig megtekinthető. Nem hatalmas, nem tart órákig végigjárni, így egy késő délutáni kis programnak simán belefér.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük