Juszaaszek: Búcsúlevelek (3)

🕑 Olvasási idő: < 1 perc

Elköszönök reggel anyukámtól mint minded reggel, adok egy puszit az arcára, gyorsan felkapom a vállamra a táskámat, az ajtóból még vissza nézek a tükörbe, hátrasimítom a hajam, aztán mint mikor egy futóversenyen eldörren a startpisztoly, rohanni kezdek a vonathoz.

Elköszönök lefekvés elött az ismerőseimtől üzenetben, mert így illik, jó éjszakát kívánok azután, hogy elkértem a leckét és jó éjszakát kívánok a fiúnak aki tetszik.

Elköszönök a tavasztól, elköszönök az eltelt évtől, a sikeres fogyókúra reményétől, minden évben elköszönök a koromtól, a lekésett vonatomtól, halványuló emlékektől, letagadott régi szerelmektől, részeg és meggondolatlan tettektől.

Elköszöntem a pulóveremtől amit a metrón felejtettem és a telefonomtól amit egy héttel azután loptak el.

Elköszöntem a volt osztályomtól, az iskolámtól, a gyerekkortól, a felelőtlenség nyugalmától.

Elköszöntem a nevetésemtől, amit szinte láttam ahogy a hanghullámok cipelnek nehezen a levegőben.

Elköszöntem attól aki nekem jött az utcán és fellökött.

Elköszöntem az apukámtól.

Elköszöntem attól is aki megalázott jobban mint bárki valaha, aki megütött és bántott, aki megváltoztatott és aki a saját képére formált. Elköszöntem magamtól és elköszöntem a holnaptól.

És ha nem köszöntem el, bocsánatot kérek, sajnálom.

Hasonló bejegyzések

Teszt

🕑 Olvasási idő: < 1 perc

Szólj hozzá!

miszi-inverted-colors2

Havi Miszi

Ha tetszik ez az egész, amit csinálunk, jó hírünk van: jelenleg nap mint nap azon (is) dolgozunk, hogy megtaláljuk azokat az embereket, akikből igazi, vérbeli "Miszis" lehet. Akár Te is lehetsz a következő ilyen!

Legyél Te is Miszis!

Toborzóink nagy valószínűséggel jelenleg is jelentkezéseket olvasgatnak - a Tiéd is nagyon szívesen fogadjuk, ugyanis nemrég tagfelvételt hirdettünk! Keressük az új Misziseket.

A Miszi Online egy online művészettel, kultúrával, kifejezetten irodalommal foglalkozó magazin.

Központi e-mail cím: info@misziart.com

Az oldalon található irodalmi alkotások a Miszi Online szerzőinek saját szellemi termékei (ellenkező jelzés ellenében), azokat szerzői jog védi.

Támogatás

Rólunk

Impresszum

Elérhetőségek

Adatvédelmi nyilatkozat